OVOM METODOM ODRADITE KOMPLETNO ČIŠĆENJE PROBAVNOG SISTEMA I DETOKSIKACIJU ORGANIZMA ZA 25 DANA!

"Kritički pregled o sigurnosti i efikasnosti zeolita i primjeni u medicini". Studiju pronađite ovdje.

Nikada u historiji čovjek nije bio bombardovan sa toliko toksina i otrovnih materija. Od pesticida, konzervanasa, teških metala (kao što su aluminijum ili olovo), kućnih hemikalija, izduvnih gasova, smoga, pa sve do različitih lijekova i antibiotika. Ova invazija prljavštine i štetnih materija uništava vaše zdravlje. Također dovodi do razvoja ozbiljnih bolesti.


Prema studijama mnogih univerziteta, toksini su vodeći uzrok gojaznosti, hroničnog umora, dijabetisa, glavobolje, celulitisa, lezija na koži pa čak i raka. 


Jeste li umorni, podložni infekcijama, imate problema sa probavom ili spavanjem? 

To može biti znak da vam je cijelo tijelo zakrčeno mješavinom štetnih toksina koji uništavaju vaš organizam iznutra! Međutim, postoji super efikasna i sigurna metoda za čišćenje organizma od ovih smrtonosnih supstanci.


Radi se o prirodnom suplementu koji se zove Kolon Čistač. Baziran je na 5 sastojaka, a glavni je zeolit. Zeolit je mineral koji se nalazi u prirodi i koji se često koristi u medicinske svrhe, uključujući i za detoksikaciju organizma. Doktori ga preporučuju za ovu svrhu zbog svojih sposobnosti da veže i uklanja štetne tvari iz crijeva, te tako spriječi njihovu apsorpciju u krvotok.

Izbacite velike količine OTROVNIH NAKUPLJANJA u jednom ciklusu detoksikacije (25 dana)

Naučnici i ljekari širom svijeta preporučuju ovu orginalnu metodu već godinama, koja dubinski čisti i detoksira organizam i poručuju da nema bolje metode za prirodnu detoksikaciju organizma. Zato je važno da brinemo o našem zdravlju, jer otrovne hemikalije su svuda oko nas: u hrani, voću i povrću, zraku, čak i u vodi.


Štetni toksini se talože u našim crijevima i tim putem se apsorbuju u naš organizam gdje izazivaju ogromnu štetu u raznoraznim organskim sistemima. Osim toga toksini remete ravnotežu crijevne mikroflore koja je veoma bitna za cjelokupno zdravlje.


Naši bubrezi i jetra jednostavno ne mogu da stignu da očiste naše tijelo u takvim uslovima. Kao rezultat tog procesa, toksini se nakupljaju u organizmu i dovode do razvoja ozbiljnih bolesti. Mi ne možemo skroz spriječiti unošenje toksina u organizam putem hrane ili zagađenog zraka, ali možemo povremeno raditi prirodnu detoksikaciju organizma uz pomoć ove metode.

Poslovica »Zdravlje počinje u crijevima« je apsolutno tačna. U crijevima počinje naš obrambeni sistem i zato je potrebno paziti na njihovo zdravlje i obaviti čišćenje i detoksikaciju.

"Kolon Čistač" kao prirodno rješenje

Kolon Čistač se bazira na zeolitu, ali je obogaćen sa još 4 sastojka koji također služe kao prirodni detoksikatori, koji djeluju sinergetski i zato je ova metoda toliko dobra i nadmoćna u poređenju sa bilo kojom drugom. Radi se o: psilijumu, natrij askorbatu, đumbiru i sladiću.


Nakon samo nekoliko dana korištenja Kolon Čistača, većina opasnih toksinina biva izbačena iz crijeva putem probavnog sistema, što olakšava jetri i bubrezima da optimalno obavljaju svoj posao i očiste ostatak štetnih tvari iz organizma.


U naučnoj zajednici – od doktora do farmaceuta – svi prepoznaju zeolit kao veliko naučno otkriće u borbi protiv intoksikacije organizma. Potvrđeno empirijskim dokazima i nezavisnim kliničkim ispitivanjima.


Samo u Sjedinjenim Državama i Japanu, zeolit koji je glavni sastojak Kolon Čistača je već testiralo više od 190.000 ljudi. Upitnici i ankete potrošača potvrdile su da imaju nekoliko svojstava:

 1. Sposobnost vezivanja i uklanjanja štetnih tvari iz tijela.
 2. Rješavanje problema sa probavom i crijevima
 3. Daje energiju i poboljšava opšte stanje organizma
 4. Pospješuje proces mršavljenja
 5. Poboljšava zdravlje kože

Istovremeno stimuliše oksigenaciju i prehranu ćelija, kao i čišćenje organizam od teških metala. Kao rezultat toga, efikasno ublažava mnoge bolesti uzrokovane toksinima, uključujući artritis, glavobolje, višak kilograma i još mnogo toga.


Zeolit ima sposobnost da selektivno veže toksine i druge štetne tvari u tijelu, što ga čini efikasnim u procesu detoksikacije. On takođe može da pomogne u regulisanju nivoa pH u tijelu i da poboljša probavu i varenje.


Pogledajte kako izgleda jetra osobe otrovane toksinima u poređenju sa jetrom zdrave osobe:

Zdrava jetra

Jetra zatrovana toksinima

Kolon Čistač će vam pomoći kod:

 1. Osjećaj stalnog umora i nedostatka energije
 2. Problema sa probavom i crijevima
 3. Visokim krvnim pritiskom
 4. Prekomjernom tjelesnom težinom ili debljinom
 5. Osjećaja stalnog zatvora ili proljeva
 6. Problema sa kožom, kao što su akne ili osip
 7. Visokog nivoa stresa ili anksioznosti

Naručite Kolon Čistač

"Kolon Čistač" možete naručiti klikom na "Kupi odmah" po sniženoj cijeni od 39 KM. Dostava se plaća 7 KM!

Ili nas pozovite na 387 62 169 005

Sale Off
Kolon Čistač - očistite organizam na prirodan način za 25 dana
KM 69,00KM 39,00

Šta sadrži Kolon Čistač?

 1. Zeolit - prirodni mineral koji na potpuno prirodan način vrši detoksikaciju organizma.Ovaj mineral ne ulazi u krv, zadržava se u probavi i upravo tu povlači toksine i teškemetale poput olova, žive i arsena. Funkcioniše tako što unosom u organizam na sebe vežesve nabijene čestice toksina i teške metale, a zatim se putem pražnjenja izbacuje izorganizma zajedno sa toksinima i teškim metalima, čisteći organizam na taj način.
 2. Psilium prah je prirodni regulator pretilosti (gojaznosti) sastavljen od biljnihvlakana. U kiseloj sredini želuca upija vodu stvarajući viskozni gel koji stvara osjećajsitosti, te na taj način dolazi do mršavljenja. Idealan je u kombinaciji sa zeolitom iostalim sastojcima Kolon čistača.
 3. Natrijum askorbat je nekiseli oblik vitamina C, s najboljom apsorpcijom u ljudskomorganizmu od minimum 80% (obični C vitamin se maksimalno može apsorbovati do 20%).Prirodni je antioksidans posebno u kombinaciji sa zeolitom.
 4. Đumbir - Pomaže u snižavanju nivoa holesterola i stimuliše pretvaranje holesterola užučne kiseline i potpomaže lučenje žuči. Ubrzava metabolizam i pospješuju mršavljenje.Smanjuje nadustost i zatvor.
 5. Sladić - Koristi se kod probavnih i jetrenih tegoba, gastritisa, te liječenje čira naželucu. Smanjuje upalne procese, pa čak i osjet boli. Smanjuje oštećenje jetre izazvanovirusima i hemijskim tvarima. Odličan za sve one koji su imali Korona virus. Ima i blagolaksativno djelovanje što može pomoći onima koji imaju problem sa konstipacijom.

Customer Reviews

Based on 9 reviews
89%
(8)
11%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
Indira Mešković

Meni se pokazao kao dobar proizvod. Probava je bila ok u toku korištenja Vašeg proizvoda.

Poštovana, drago nam je da ste zadovoljni i hvala što ste podijelili Vaše iskustvo. Lijep pozdrav

s
sanda poric
kamen u zuci

Postovani ,da li pijenjem vaseg proizvoda mogu pokrenuti kamen u zuci,sto mi sada ne terba nikako,
hvala

Poštovana, nema smetnji da pijete Kolon Čistač. Lijep pozdrav

A
Aida Mahić

Nemam zamjerki za proizvod,sto se mene tiče uz pravilnu upotrebu daje realne rezultate, sto je svakako individualno ...

Poštovana, drago nam je da ste zadovoljni. Hvala na recenziji. Lijep pozdrav

A
Alma Hadziabdic

Kolon čistač - detoksikacija organizma za 25 dana

Poštovana, hvala Vam na ostavljenoj recenziji. Lp

D
Damir Hamidic
Zadovoljan sam proizvodom

Zadovoljan sam, pijem ga već preko 50 dana i smršao sam 8 kg. Odlično mi djeluje na probavu, nemam više zatvor i grčeve. Kako rekoše iz Biokorpa, mogu ga piti bez prestanka i bez vremenskih ograničenja, tako da ću da ga pijem sve dok mi pomaže.

Poštovani, hvala Vam na podijeljenom iskustvu. Drago nam je da ste zadovoljni. Lijep pozdrav