Naša priča

Biokorp d.o.o. je firma koja je registrovana u Sarajevu sa sjedištem u naselju Stup u ulici Nikole Šopa broj 9.

Mi smo grupa mladih entuzijastičnih ljudi koji su na svojoj koži osjetili da je osnova sretnog života zapravo zdravlje i da čovjek istinski može biti sretan isključivo ako je potpuno zdrav. Ono što je najvažnije pojedinac ima slobodu izbora da odabere način na koji će živjeti.

Zahvaljujući modernim načinima komunikacije i dostupnosti svih naučnih izvora koji govore na temu holističkog pristupa čovječijem zdravlju, možemo se kvalitetno informisati kako naše tijelo zaista funkcioniše i koji su glavni problemi koji se najčešće pojavljuju i kako prevenirati takve pojave.

Postoji konsenzus među liječnicima i naučnicima da je jedan od osnovnih zdravstvenih problema današnjeg čovjeka deficitarnost ključnih nutritijenata. Nažalost savremeni način prehrane koji podrazumijeva mnogo prostih karbohidrata i nezdravih masnoća uglavnom ne obezbjeđuje dovoljnu količinu potrebnih vitamina i minerala.

Upravo iz tog razloga, u saradnji sa našim partnerima razvijamo i nabavljamo najkvalitetnije proizvode koji imaju zadaću da nadomjeste deficitarnost ključnih nutritijenata u tijelu čovjeka i omoguće svima nama duži i zdraviji život.

Ukažite nam povjerenje, a mi ćemo ga opravdati.

Živjeli!