O nama

Biokorp d.o.o. je firma koja je registrovana u Sarajevu sa sjedištem u naselju Stup u ulici Nikole Šopa broj 9. 

Mi smo grupa mladih entuzijastičnih ljudi koji su na svojoj koži osjetili da je osnova sretnog života zapravo zdravlje. Čovjek istinski može biti sretan isključivo ako je potpuno zdrav. 

Zahvaljujući modernim načinima komunikacije i dostupnosti svih naučnih izvora koji govore na temu holističkog pristupa čovječijem zdravlju, možemo se kvalitetno informisati kako naše tijelo zaista funkcioniše i koji su glavni problemi koji se najčešće pojavljuju i kako prevenirati takve pojave.

Postoji konsenzus među liječnicima i naučnicima da je jedan od osnovnih zdravstvenih problema današnjeg čovjeka deficitarnost ključnih vitamina i minerala. Nažalost savremeni način prehrane koji podrazumijeva mnogo prostih karbohidrata i nezdravih masnoća uglavnom ne obezbjeđuje dovoljnu količinu potrebnih vitamina i minerala. 

Upravo iz tog razloga, u saradnji sa našom partnerskom firmom Imunobalans doo, razvijamo najkvalitetnije proizvode koji imaju zadaću da nadomjeste deficitarnost ključnih vitamina i minerala u tijelu čovjeka.

Ukažite nam povjerenje, a mi ćemo ga opravdati.

Živjeli!